sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Syyskukkasia

Se olisi nyt se aika vuodesta, kun illat hämärtyvät, värit syvenevät ja maakellarin tuoksu seuraa aamusumua. Silloin itselleni iskee Asteri-Calluna-Koristekaali-fiilis. Kurpitsat tulevat kuvioihin sitten hetken päästä.

Lauantaina suuntasin matkani Pirilän Kukkataloon Tuusulaan ja ostin reilusti syyskukkia. Ihan en raaskinut ostaa kaikkia niitä, mitä olisin halunnut, mutta kyllä näistäkin kivat tuli. Ostin siis yllämainittujen kukkien lisäksi myös Murattia, Hopealehteä ja kaksi pinkkiä Syklaamia. Niistä sitten väkersin syysasetelmia ja siivoilin pihaa muutenkin.

Kuvat ovat vähän homssuisia, kun en malttanut odottaa viimeisteltyä lopputulosta, mutta kauniita värejä ja syksyn tuoksua pitävät sisällään kuitenkin. Käpyjä asettelin tyhjiin multakohtiin, mutta saatan ne vaihtaa vielä sammaleeseen jahka taas mökillä käväisemme. Sammalen kerääminen kun ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. En täten voi sitä naapurimetsästä kerätä.

Nyt nautitaan tunnelmasta!








2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle blogiisi ja nyt täytyy todeta, että olen lähes sanaton! Niin ihania tuunauksia ja käsitöitä sinulla! Tää menee ehdottomasti mun lukulistalle :) Varsinkin kun sulla näyttää myös olevan ihana russeliriiviö :) Luin puolet tästä blogista yhdeltä istumalta ja loputkin luen heti kun ehdin!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos mukavasta palautteesta, se lämmittää aina mieltä :). Nyt sitten odotellaan toistemme postauksia :). Minunkin täytyy tehdä tuo blogilista, mutta en ole perehtynyt sen tekemiseen vielä. Kyllä Hertta on aivan ihana hauva, vasta 9kk ikäinen mamman murunen. Palataan puoliin ja toisiin!

    VastaaPoista