sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pussukoita onhan noita

Aurinko armas päätti tänäänkin jäädä pilvien taakse piiloon. Niinpä turvauduin jälleen ompelukoneeseen, kylläkin jatkoroikan kanssa ulkosalla. Ompelin naapurin vauvalle pienen pussukan tuteille yms. ja itselleni pussukan käsilaukkuun. Niitä kun ei ole koskaan liikaa.

Vauvan pussukkaan aplikoin autoja, joiden renkaiksi ompelin napit ja omaan pussukkaani ompelin koristeeksi 10snt maksaneen käsin virkatun pitsin pätkän, minkä löysin kirpputorilta. Myös vetoketjut olivat kirpputorilta 20snt/kpl.

Tykkään kovasti penkoa aarretilpehöörejä ja askarrella/ommella niistä sitten jotain kivaa. Ja toisen romuhan on toisen aarre!






2 kommenttia:

  1. Ihania pussukoita! Itse en ole ommellut mitään pientä parsimista kummempaa sitten yläasteen eli yli kymmeneen vuoteen! Siskolta sain viime viikolla ompelukoneen, niin nyt olisi tarkoitus sitten pikku hiljaa opetella ompelemaan taas. Saa nähdä mitä siitä tulee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Siitä vain kuules ompelemaan. Se on suht nopeaa ja niksit oppii nopeasti. Ja kun aloittaa helpoista jutuista, tulee onnistumisen elämyksiä.

    VastaaPoista