tiistai 3. tammikuuta 2017

Mainosrintamerkkien tuunausta skräppäystyyliin

Tytöt toivoivat tänään pitkästä aikaa yhteistä askarteluhetkeä. Mietin tovin, että mitä ihmettä keksisin, että jaksaisin itsekin innostua tästä askartelusta. Aina kun ei äitiäkään huvita ihan kaikki.

Jostain mieleeni juolahti minigrip-pussillinen mainosrintamerkkejä, jotka pelastin töistä roskikselta. Puntaroin silloin, että onko taas turhaa hamstraamista, mutta kylläpäs olivatkin sitten tarpeen.

Kaivoin askarteluhuoneestani nappeja, helmiä, paljetteja, nauhanpätkiä ja muuta irtotilpehööriä, joita olin jostain syystä säästellyt. Kasasin ne askartelupöytämme päälle ja siinä levisivät kahden oman ja yhden lainalapsenkin silmät innostuksesta. Siinä sitten ideoimme ja kuumaliimailimme yhdessä ja tulosta syntyi.

Tein itselleni kaksi hieman "överi" rintamerkkiä, joista toisen kiinnitän puutarhatarvikekassiini ja toisen virkkuupussukkaani.

Tämä tuunailu oli taasen ilmaista, hauskaa ja koukuttavaakin. Isoin ilo oli seurata nuorimmaiseni suurta innostusta, joka johti myös viiteen hienoon rintamerkkiin. Nyt niitä on sitten kiinnitettynä ainakin reppuun, penaaliin ja rintamukseen. Taasen romu olikin aarre.

Opiskeluaikana nämä olisivat päätyneet haalarin koristeeksi ihan sellaisenaan.

Tähän ei ehkä sovi, että LESS IS MORE 😄.

Tästä lähdimme rakentamaan.

Herkullinen rintamerkki puutarhatarvikekassiini.

Suloinen rintamerkki virkkuupussukkaani




6 kommenttia:

  1. Ihania rintamerkkejä tuli :) Mä olen myös tuollainen, että töissäkin otan talteen kaiken, mitä saattaa vielä joskus tarvita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Kyllä "Sulovileninä" on kiva olla. Aina löytyy aarteita tuunattavaksi 😊.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Hienot rintamerkki tuunaukset!
    Onpas hienosti askartelutarvikkeet järjestyksessä.
    Pitäisi ihan siivota oma askartelukaappi.
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Sari! Tuossa on vain pöydälle lätkäistyt tarvikkeet. Minulla on oma pieni askarteluhuone, jossa jokaiselle tarvikkeelle oma paikka. Suosittelen. Kiva blogi myös sinulla 😊.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista