perjantai 22. toukokuuta 2015

Vaatteet on mun aatteet

Ajelin työpäivän päätteeksi Koivukylän Kierrätyskeskukseen. Toivoin löytäväni jotain kivaa päälle pantavaa kesäksi. Näin keväisin lapset tarvitsevat niin paljon uutta vaatetta, kenkää, sandaalia, pyörää jne. Siinä äidin haluamiset jäävät kyllä viimeiseksi listalla.

Kiertelin ihan rauhassa rekkejä, enkä aluksi löytänyt yhtään mitään. Sitten hoksasin, että sovitettujen vaatteiden rekissä oli juuri minun tyylisiäni ja -kokoisiani vaatteita. Ostokset maksoivat yhteensä 21,50€, mikä tekee keskiarvoksi noin kolme euroa per vaate. Ei lainkaan paha, sillä joukossa oli mm.Mexxin farkkuhame, täysin käyttämätön hihaton paitapusero (laput roikkuivat) ja Betty Barclayn neuletakki.

Kyllä olin niin ilahtunut löydöksistäni, että tällä saaliilla elää pitkään. Nyt pyykille, että saan "uutta" päälle.

Tässä hätäisesti kuvatut ostokseni, enjoy!

Ps. Lisäsin loppuun yhden kuvan Esprit-mekosta, jonka ostin serkkupoikien YO-juhliin hintaan 8€ kirpputorilta. Mekko oli käyttämätön ja siihen kuului ohut pinkki vyö. Tein asuun pinkeistä puuhelmistä vyön värisen korun kaulaan.

Tästä asusta innostuin eniten. Ohut neule 3€ istui päälläni täydellisesti, samoin 3€ Mexxin farkkuhame. Mukaan pieni tummansininen laukku, ballerinat ja sirot hopeakorut.



Hame maksoi kolme euroa ja meinaan pitää sitä kesällä ihan perus valkoisen slimmin t-paidan kanssa. Lisäksi ruskeat muovihelmet ja flip flopit. Neuletakki on Betty Barclayn ja se on kaunein, kun vaan kaksi ylänappia on kiinni. Menee farkkujen, tai minkä vaan kanssa hienosti. Toisessa hihassa on tahra, mutta saan sen kyllä pois. Neuletakki maksoi 2,5€.

Tällainen hihaton valkoinen paitapusero on kesän "must" vaate. Käy mihin vaan ja asustamalla aina eri näköistä. Pusero oli tosiaan roikkuvista lapuista päätellen ihan uusi. Hinta 2€.

Tämä neuletakki maksoi 6€, eikä pääse kuvassa lainkaan oikeuksiinsa.  Ihana romanttinen jakkumainen neuletakki on omiaan viileisiin kesäiltoihin. Täytyy vain pestä ja silittää.

Tämä T-paita ei näytä kuvassa niin hienolta, kuin se on livenä. Pidän erilaisista tyyleistä ja tämä on hieman erilainen. Paita on lantiosta tiukka, mutta ylhäältä viettelevän rento. Sopii hyvin iltaterassille ex tempore-lähtöihin. Hopeapallohelmet kaulaan ja menoksi. Paita maksoi 2€.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti