keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Pientä kirppistelyä taas

Uutisissa velloo vakavaa ja ikävää lööppiä. Halusin keventää mieltäni kirppistelyllä. Kävimme tyttöjen kanssa viime viikonloppuna synnyinkaupungissani Vaasassa ja sieltä löysin muutamia kivoja kirppisjuttuja. Lisäksi ostin tarjottimen Järvenpään paikalliselta Facebook-kirppikseltä. Muutama muukin löytö osui käteen, mutta niistä ehkä vähän myöhemmin, kun ovat käyneet pyykkikoneessa. Jälleen kerran pikkurahalla kivaa, mikäs sen mukavampaa.

Löysin metallisen vadin Facen nettikirppikseltä kolmella eurolla. Tässä hätäinen asetelma, tarkoituksena sommitella kyllä vähän muulla tavalla , kun ehdin.

Löysin paksun palmikkoneuleen Vaasasta SPR:n kirppikseltä kolmella eurolla. Neule oli kuin uusi, ei nypyn nyppyä. Viileisiin syysiltoihin ihan omiaan.

Ruukun pelastin äidiltä ja tiesin heti mihin sen laitan. Olen juuri tällä hetkellä ihastunut betonityyppisiin ruukkuihin.

Juuri viikko sitten mietin, että joku muukin jalallinen kulho olisi kiva, kuin perinteinen mariskooli. Näin myös Pentikin liikkeessä tällaisia samanlaisia lasikulhoja, mutten raaskinut ostaa. Tämän löysin myöskin kolmella eurolla Vaasasta Adam & Ewa-kirppikseltä.

Ystäväni bongasi tämän idean ripaus kaardemummaa-blogista. Minä taasen kopioin kopioidun idean 😊. Vanha kakkuvuoka eurolla Adam & Ewasta eurolla. Käy täydellisesti pienille pyöreille näkkileiville. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti