tiistai 18. marraskuuta 2014

Satumainen kangasenkeli

Näin lahjatavaraliikkeessä kauniin kangasenkelin. Se ei näyttänyt kovin vaikeatekoiselta, joten lähdin miettimään, miten sellaisen voisi tehdä kotona. Hauduttelin ideaa muutaman päivän ja mietin mitä materiaaleja tarvitsen. Ostin ainoastaan pienen pellavaliinan ja sekoitelankakerän kirpputorilta, jotka maksoivat yhteensä euron. Muuten käytin lakanakangasta, vanhan tyynyn vanua, pitsin pätkiä, vaatteiden pidikesilkkinauhoja, jotka leikkaan talteen, sekä helmiä. Siivissä käytin kovikekangasta ja monessa kohtaa apuna saslik-tikkua. Raajojen kääntäminen oikein päin, sekä raajojen täyttäminen olivat työläin vaihe. Muuten enkelin työstäminen oli suht nopeaa. Tein kaiken ihan alusta itse, myös kaavat.

Mahtavinta koko enkelissä on se, että siinä voi hyödyntää niin mielikuvitusta, kuin erilaisia materiaalejakin. Ja koko enkelin saa tehtyä jäännös-, ja kierrätysmateriaaleista aivan erinomaisesti.
Ja mikä parasta, tällaiset enkelit säilyvät vuodesta toiseen.

Voi olla, että innostun tekemään näitä muutaman lisää lahjoiksi. Pidän itselläni kuitenkin tämän ensimmäisen Sadun satumaisen kangasenkelin.



1 kommentti: