maanantai 22. elokuuta 2016

Hääkimppuja

Mieheni tytär eli tytärpuoleni meni naimisiin viime lauantaina. Sain ilokseni tehdä kimput pöytiin ja osallistua vähän muutenkin järjestelyihin. Heillä oli väreinä valkoinen ja sininen ja näillä mentiin. Värit olivatkin varsin osuvat aurinkoisena päivänä, Kulosaaressa meren äärellä.

Säät ovat olleet kovin sateiset ja olin jo taipumassa marketin ostokukkiin, mutta sitten aurinko alkoikin paistamaan ja koiralenkillä tsekkasin, että luonnosta ja puutarhasta löytyy vielä paljon materiaalia. Myös naapurin Raili-mummon pihasta sain luvan hakea tarvitsemaani kukkamateriaaleja.

Tein yhdeksän pienempää kimppua pöytiin ja yhden isomman tarjoilupöytään. Jaoin kukat ja muut värien mukaan ja lähdin sommittelemaan.

Valkoiset:
Pallohortensia
Syysleimu
Siankärsämö
Pensasruusu

Siniset:
Lupiini
Hiirenvirna
Tädyke
Mirrinminttu
Marja-Aronian marjaoksat

Hopeat:
Kilsepensas
Hopeapaju

Vihreät:
Komea Maksaruoho
Pionin lehdet
Villiviini

Valko-vihreä:
Kirjokanukka

Pisteeksi iin päälle kieputin yksittäisiä helmiä vihreään rautalankaan ja näitä pistelin neljä kpl joka kimppuun. Omasta mielestäni onnistuin hienosti ja kimputkin säilyivät hyvin, kun pidin niitä yön yli alakertamme ylimääräisessä jääkaapissa.

Häät olivat aivan ihanat ja miljöö ja hääpari aivan täydelliset. Koko setti oli täysin heidän näköisensä ja päivästä jäi varmasti elämän upeimpia muistoja eteenpäin kerrottavaksi.

Onnea vielä murulaiset!

Tästä lähdettiin. Hain läjän materiaalia, jotka laitoin vedellä täytettyihin kulhoihin. Siitä sitten aloin rakentamaan kimppuja.

Kimput valmiina. Näyttävät vähän lilahtavilta, vaikka ovat enemmän sinisiä. Laitoin ne yöksi jääkaappiin.







Kyyhkyläiset
Kuva Copyright Johanna Hietanen Photography
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti