lauantai 18. huhtikuuta 2015

Yrttilaatikko ja muuta

Viime tuunailusta innostuneena päätin kuluttaa loputkin Pika-Tehon jämät ja lähdin etsiskelemään maalattavaa kierrätyskeskuksesta. Ihan tilauksesta joku oli tuonut sinisen puulaatikon, jota oli käyttänyt hyllynä ja se maksoi kokonaista kaksi euroa. Ovensuussa on myös ilmaislaari, josta pengoin ehjän puukehyksen ja venäläisen puisen seinätaulun.

Aarteineni ajelin kotiin maalauspuuhiin ja sapluunan leikkelyyn. Kolme kerrosta maalia ja mustat tekstit lopuksi. Tuloksena syntyi yrttilaatikko mm. Rosmariinia ja Timjamia varten kesän istutuksiin ja kyltti tekeillä olevan istutuspöydän komistukseksi. Kehys toimii jatkossa menu-kylttinä, sillä meillä käy usein ruoka- ja kahvitteluvieraita.

Tekstit eivät onnistuneet ihan täydellisesti, mutta toisaalta home made on aina home made ja saa se vähän näkyäkin. Yrttilaatikko tarvitsee vielä myös sisämuovit, että kestää mullan ja kosteuden.

Ilahduin taas tekeleistäni ja nyt toivon vaan lämpöisempiä ilmoja, että saan istutuspöydän valmiiksi ja pääsen yrttihommiin.

Toisen romu on toisen aarre. Kierrätyskeskus on mahtava löytöluola.

Eniten tykästyin yrttilaatikkoon. Kun vain pääsis ulkoistutushommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti