maanantai 26. tammikuuta 2015

Kaikenmoisia kalustuksia

Lupasin auttaa kalusteasioissa vaaria, hänen muuttaessaan palvelutaloon asumaan. Budjetti on pieni, mutta sehän on usein haasteista mukavinta, sillä silloin luovuus kukkii ihan tosissaan.

Surffasin tarjonnan tori.fi:ssä ja lähdin rakentamaan kokonaisuutta. Aloitin ruokapöydästä. Löysin 70-luvun ruskean ruokapöydän ja neljä tuolia hintaan 20€. Setti oli priimakunnossa, eivätkä tuolitkaan olleet löystyneet mistään kohtaa. Retrohenkinen tyyli sopii myös hyvin sen takia, että vaarin kodissa on aina ollut paljon tummaa puuta. Hänellä on ehkä kotoisampi fiilis tutuntyyppisten huonekalujen keskellä.

Haastavinta oli löytää sopiva väri ja kangas istuimiin, sillä olen kovin mieltynyt maalaisromantiikkaan, enkä juurikaan omista mitään retrohenkistä. Löysin kuitenkin penkoessani kangasvarantoani tuttavan vanhan verhonpätkän, joka riitti juuri ja juuri istuinosien päällystämiseen. Itse päällystäminen oli helppoa ja nopeaa sinkiläpistoolin avulla. Ja raikasta tuli.

Nyt jatkan projektia kasaamalla muuta tarpeellista, ja jos jotain päivittämisen arvoista ilmenee, kirjoittelen niistä sitten erikseen. Pahoittelut allaolevien kuvien taustahässäköistä. Otin kuvat kiireessä räpsimällä ihan muuhun tarkoitukseen.




Ai niin ja jokin viikko sitten istuttamani keltaisen paprikan siemenet ovat itäneet. Saas nähdä saanko pidettyä ne hengissä niin pitkään, että voin siirtää ne ulos kasvamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti