torstai 27. marraskuuta 2014

Pakettikortteillen

Tähän aikaan vuodesta alkaa lahjapaketointi olla hyvin ajankohtainen asia. Henkilökohtaisesti en pidä lainkaan markettien tusinanauhoista ja joulupukkipapereista. Yritänkin mahdollisuuksien mukaan paketoida persoonallisesti ja kauniisti. Aloitin nyt paketointivärkkäilyn pakettikorteista, kun sain inspiraation valokuvalähetyksestä jääneestä kartonkikuoresta. Kuori oli toiselta puolelta ruskea ja toiselta puolelta valkoinen. Tein nyt vain yhdenlaisia, mutta nämähän voi tuunata ihan miten vain haluaa. Korttimateriaaliksihan käy lehtiöiden taustapahvit, tai vaikkapa sukkahousupakettien sisuskartonki.

Leikkasin suorakulmia vapaalla kädellä ja napsin niistä kulmat pois toisesta päästä ja tein siihen keskelle reiän. Minulla on yksireikäinen askartelurei'ittäjä käytössä, mutta hyvin käy myös tavallinen rei'ittäjä. Silloin on vain syytä käyttää ohuempaa nauhaa. Askartelurei'ittäjä tekee vähän reilumpia reikiä.

Leikkelin tähtiä ja sydämiä lahjapaperisuikaleesta, jotka liimasin kortteihin. Lisäksi koristelin alareunat tussilla pisteillä ja painoin tekstit leimasimilla. Käytin naruna juuttinarua.

Tämä oli mukavaa iltapuuhastelua, eikä jälleen maksanut mitään, me like.




1 kommentti: