sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Vaahtokarkin vaaleanpunaista

Meillä tytöillä on omat huoneet, mutta ovat halunneet silti nukkua yhdessä Fionan huoneessa. Nyt Fionakin alkaa olemaan eskari-ikäinen ja valmis nukkumaan "isojen tyttöjen" sängyssä. Hankin hänelle samanlaisen rautasängyn, kuin Vivianilla Tori.fi:stä jo vuosi sitten. Vivianin sänky on oma vanha nuoruusaikainen sänkyni ja onnistuin löytämään Fionalle siis käytettynä samanlaisen rungon. Haluan kesän aikana tehdä heille Amerikkalaistyylisen huoneen, missä on kaksi samanlaista sänkyä ja samanlaiset yöpöydät.

Ostin heille jo viime syksynä kivat yöpöydät tuunattavaksi, mutta ne olivatkin ihan liian matalat. Onnekseni bongasin "annetaan"-palstalta kaksi roskistuomion saanutta yöpöytää eilen aamulla ja pelastin ne heti meille.

Pesin pinnat ja maalasin ensimmäisen kerroksen Ote-Pohjalla. Sitten vetelin kolme kerrosta vaahtokarkin vaaleanpunaista Empireä, jota oli jäänyt parin vuoden takaisesta projektistani puoli purkillista. Maalipurkki oli jo kuivumaan päin, mutta sain sen pelastettua kuorimalla pinnan ja laimentamalla tärpätillä. Ei mennyt hukkaan sekään. Lopuksi kiinnitin musta-valkoraidalliset veikeät vetimet, jotka olivat roikkuneet laatikossani jo vuosia.

Eli ilmaista hyödyntäen, sekä jämiä käyttäen ja ideoita miettien, nämä yöpöydät maksoivat tasan nolla euroa.

Olen niihin vallan ihastunut ja kun tässä ehdin, lähden sisustamaan tyttöjen huonetta ja laittelen siitä aikanaan sitten kuvia.

Toisen romu on toisen aarre, kyllä se niin menee!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti